Krimi

Endnu en HA'er forlader klubben

Den 26-årige Mazdak Fabricius, der udløste den store bandekrig med et drab i Tingbjerg i 2008, følger Brian Sandberg med ud af Hells Angels. Det skriver eb.dk.

Både Mazdak Fabricius og Brian Sandberg har nu status af 'left', hvilket betyder, at der ikke fjendskab mellem klubben og de to tidligere medlemmer. Det bekræfter Jørn Jønke Nielsen, som ikke vil kommentere sagen yderligere over for eb.dk.

Mazdak Fabricius har tilbragt de sidste par år bag tremmer for drabet på den 19-årige Osman Nuri Dogan.

Den daværende unge rocker fik 14 års fængsel for drabet, der blev stadfæstet af Østre Landsret i foråret. Mazdak Fabricius nægter sig dog skyldig i drabet, som kom til at markere starten på en større bandekrig mellem Hells Angels og indvandrergrupperinger.

Kilder med indsigt i miljøet siger til eb.dk, at Mazdak Fabricius går nu, fordi Brian Sandberg, som han i en periode også var livvagt for, også er hoppet af.

Den 19-årige Osman Dogan blev dræbt med næsten 30 skud fra en automatriffel fra en passerende bil i Tingbjerg, hvor han stod foran pizzeriaet Gonzales på Ruten

Politiets kronvidne i den store rockersag, hvor også Brian Sandberg blev dømt, har fortalt, hvordan Mazdak Fabricius grinende har betroet ham, at han affyrede de mange skud med den kraftige automatriffel.