Krimi

Tigeroffer undersøges for stoffer

Politiet undersøger i dag, om den 20-årige mand, som i går blev fundet dræbt af tigrene i Københavns Zoo, var påvirket af euforiserende stoffer.

Det oplyser politiet, som stadig forsøger at få afklaret baggrunden for, at den unge mand af afghansk oprindelse brød ind i haven - og endte hos tigrene.

"Vi skal undersøge for stoffer og andet i blodet - det foregår som en rutinemæssig undersøgelse," siger talsmand fra Københavns Politi Lars Borg til tv2.dk.

"Vi regner ikke med, at obduktionsrapporten vil foreligge i dag."

En ny dansker

Politiet fortsætter med at tale med mandens omgangskreds i dag.

"Han er en forholdsvis ny dansker - han fik statsborgerskab i sidste måned, for cirka tre uger siden," siger talsmand fra Københavns Politi Lars Borg til tv2.dk.

"Vi prøver at få et bedre billede af hvem han var - og taler med de pårørende. Der er stadig nogle venner, som vi mangler at få fat på."

Ikke videodækket

Efterforskningen i den zoologiske have er afsluttet oplyser talsmanden - og desværre var der ikke brugbart materiale på videokameraer.

"Hele haven er ikke dækket af video," siger politiet.

Ifølge B.T. har offeret haft en hård opvækst - blandt andet oplyser den unge mands søster til avisen, at han som seksårig så sin far blive dræbt i Afghanistan.

Men oplysninger om mandens psykiske tilstand vil politiet vil hverken be- eller afkræfte.