Zoo direktør: Vi er dybt berørte

Personalet og ledelsen i Købanhavn Zoo er dybt berørt af den dramatiske hændelse, hvor en ung mand blev fundet dræbt i tigerindhegningen her til morgen.

"Det påvirker os utrolig meget. Allerførst er vi selvfølgelig dybt berørte af den yngre mand, som har mistet livet, og i anden omgang er vi meget påvirket af, at vi har nogle medarbejdere, som har haft en utrolig trumatisk oplevelse," siger direktør i Københavns Zoo Steffen Stræde.

Klokken var lidt over syv, da den døde mand blev fundet omgivet af vtre tigre.

"Dyrepasserne der mødte, oplevede at der lå en død person inde hos tigrene, og så gik vores beredskabsplan i gang, og i løbet af ganske få minutter var tigrene lukket ind i deres anlæg, og politiet var tilkaldt, og ulykken var standset," forklarer Steffen Stræde, der ikke ved, hvordan manden er kommet ind i Zoo og videre ind til tigrene.

"Det har vi ikke nogen idé om, hvordan han er, og det er politiet i gang med at undersøge," siger han.

"Det er første gang i 152 år, vi har oplevet det her, og vi kan konstatere at vores beredskabsplan har virket. Men hvis en person virkelig vil ind et sted, så kan vi ikke forhindre, at det sker," siger Steffen Stræde.

De medarbejdere der fandt den dræbte mand får nu krisehjælp.