Krimi

Tommy Kamp glæder sig til retssag

Den komplekse sag om Henrik Sass Larsen, Tommy Kamp, Suzuki Torben og Café Vanillas ejere skal for retten om ti dage, og Tommy Kamp glæder sig til at sandheden kommer frem. Han føler nemlig ikke, at han har fået sin version af sagen frem i lyset.

"Jeg har set frem til retssagen, fordi jeg ikke kan trænge igennem med min version. Retssalen er det eneste sted, sandheden kan komme frem om det, vi havde sammen," siger Tommy Kamp om forholdet mellem ham og caféejerne Ertugrul Karahan og Murat Kitir.

"Jeg forstår hverken, hvad jeg er anklaget for, eller hvad de forsøger at dømme mig for. Tiltalen mod mig er jo netop rejst på baggrund af de to caféejeres forklaringer. Men når de nu siger, at de ikke har forsøgt at bestikke mig, så er der jo ingen sag," har Kamp tidligere sagt til TV 2 Nyhederne.

Tiltalt for at tage imod luksusvarer

Tommy Kamp var formand for socialdemokraterne i Køge, og han er tiltalt for at have ladet sig bestikke af de to caféejere for at give dem en tilladelse til udeservering. Kamp modtog angiveligt værdier for mange tusinde kroner. Heriblandt en cykel til knap 20.000 kroner.

De to caféejere er tiltalt for bestikkelse, mens Tommy Kamp er tiltalt for bedrageri af særlig grov beskaffenhed. I virkeligheden kunne Kamp slet ikke påvirke beslutningen om udeserveringen.

Suzuki Torben ind i billedet

Der kom senere ondt blod mellem parterne, og Bandidos-rockeren Suzuki Torben blev blandet ind i sagen på Tommy Kamps side. I den forbindelse kom han i kontakt med Henrik Sass Larsen, der skulle hjælpe ham med en forældremyndighedssag. Til gengæld ville Suzuki Torben forsvare Kamp og Sass mod de to caféejere.

"Husk Sass... Vi er de stærkeste," skrev han til Henrik Sass Larsen i en sms. Det var angiveligt denne sms, der fik PET's alarmklokker til at ringe, og det kostede i første omgang Sass en prominent ministerpost i S-R-SF-regeringen. Sass har dog siden fået et comeback som gruppeformand hos Socialdemokraterne. Sass har totalt afskåret kontakten til Kamp og Suzuki Torben.