Søn skulle plante Amagermandens sæd

Amagermanden, Marcel Lychau Hansen, er nu sigtet i en ny sag. Han forsøgte, at smugle sæd ud af cellen i Vestre Fængsel, under sin varetægtsfængsling. Sæden skulle anbringes på et nyt offer.

Under en gårdtur afleverede Marcel Lychau Hansen ifølge TV 2 | NYHEDERNE sin sæd til en indsat i fængslet, der skulle give sæden videre for at få den smuglet ud.

B.T. og Ekstra Bladet erfarer, at det var Marcel Lychau Hansens ældste søn, der efter planen skulle overfalde en kvinde og plante sæden. De oplysninger vil Københavns Politi dog hverken be- eller afkræfte.

Det er ikke første gang, at Marcel Lychau Hansens sønner er i fokus i sagen. Den ældste søn har tidligere opsøgt et af kronvidnerne i sagen.

Under selve retssagen har sønnerne optrådt forstyrrende, og har bl.a. beskyldt nævningene for at diskutere sagen med tilhørerne i retslokalet.

Amagermanden: Han vil slå til igen

Torsdag i sidste uge fik Amagermanden selv lov til at tale sin sag i retten, inden nævningene trak sig tilbage for at votere om hans skyld eller uskyld. Her sagde Marcel Lychau Hansen:

"Jeg ved 100 procent, at jeg er uskyldig. Der sidder en derude på den anden side med en dna, der matcher mig. Jeg har en fornemmelse for, at den person, der har gjort det her, han vil gøre det igen. Og hvis det sker, mens jeg sidder i fængsel, så ved I at jeg er uskyldig. Det var alt. Tak."

Dagen efter blev han og medgerningsmanden så sigtet for bevisforfalskning.

Ifølge DR blev forsøget på at plante det falske bevis forpurret, da politiet opsnappede breve om planlægningen i fængslet.

Marcel Lychau Hansen blev i går kendt skyldig i to drab og otte voldtægter.

På torsdag tager Københavns Byret stilling til, hvor lang en straf han skal have.