Krimi

Amagermandens sæd afleveret til politiet

I aftes kom det frem, at Amagermanden, Marcel Lychau Hansen, er sigtet i en ny sag. Han har forsøgt at smugle sin egen sæd ud af Vestre Fængsel for at plante falske beviser på et nyt offer. En anden person, der angiveligt skulle være Marcel Hansens søn, er også sigtet i sagen.

Ekstrabladet.dk erfarer nu, at en tredje person, der ikke skulle være sigtet i sagen, har forpurret planen ved at aflevere Marcel Hansens sæd til politiet.

Ifølge sigtelsen skulle Marcel Hansen have forsøgt at plante sin sæd på et nyt offer for at bevise, at den rigtige gerningsmand stadig er på fri fod.

Torsdag i sidste uge fik Amagermanden selv lov til at tale sin sag i retten, inden nævningene trak sig tilbage for at votere om hans skyld eller uskyld. Her sagde Marcel Lychau Hansen:

"Jeg ved 100 procent, at jeg er uskyldig. Der sidder en derude på den anden side med en dna, der matcher mig. Jeg har en fornemmelse for, at den person, der har gjort det her, han vil gøre det igen. Og hvis det sker, mens jeg sidder i fængsel, så ved I at jeg er uskyldig. Det var alt. Tak."

Dagen efter blev han og medgerningsmanden så sigtet for bevisforfalskning.

Marcel Lychau Hansen blev i går kendt skyldig i to drab og otte voldtægter.

Torsdag tager Københavns Byret stilling til, hvor lang en straf han skal have.