Krimi

"Den rigtige Amagermand vil slå til igen"

Det var i dag Amagermandens forsvarers tur til at bevise sin klients uskyld.

Budskaberne var, at nok er der dna. Nok er der håndaftryk, og nok er der sålaftryk fra Adidas-sko. Men der er ikke tale om fældende beviser.

Også Amagermanden selv fik lov til at tale sin sag i retten, inden nævningene trak sig tilbage for at votere om hans skyld eller uskyld.

"Det har været en hård tid at komme igennem, jeg ved med 100 procents sikkerhed, at jeg er uskyldig og politiet har fået fat på en forkert mand," sagde han indledningsvist.

"Den person, der gør sådan noget, er syg"

At Amagermandens dna med stor sandsynlighed er blevet fundet på flere af gerningsstederne forsøgte han også at tilbagevise.

"Den person, der laver sådan nogle ting her, må være syg. En psykopat der må have et sygt forhold til kvinder, og det har jeg ikke. Jeg er en god far, kæreste og ven. Jeg bekymrer mig om andre."

At sagen har taget hårdt på ham, lagde den tiltalte heller ikke skjul på:

"At jeg er indblandet i denne sag, det ligger så fjernt fra mig. Jeg kan slet ikke sætte ord på det. De første måneder, jeg var anholdt, var jeg ved at knække sammen. Men samtaler i fængslet med venner og min advokat har hjulpet mig. Når jeg sidder alene, får jeg mine tudeture," sagde han.

"Mit liv er smadret"

Amagermanden mener, at hans liv er smadret, uanset hvad dommen kommer til at lyde på:

"Pressen har her i retten lagt vægt på, at jeg ikke har reageret på de anklager, jeg bliver mødt med, men det er jo fordi, det ikke er mig. Jeg har svaret på alt, jeg har ikke ændret forklaring. Når man tænker på hvor mange timer, jeg er blevet afhørt, virket det underligt, hvis jeg ikke skulle have ændret forklaring ind i mellem. Det er mange timer og meget at have styr på. Mit liv er smadret uanset, hvad der sker i denne sag, uanset om jeg bliver frikendt eller ej."

"Den rigtige Amagermand slår til igen"

Den tiltalte er sikker på, at selv om han bliver dømt, så vil den rigtige Amagermand slå til igen.

"Jeg har en fornemmelse for, at den person, der har gjort det her, han vil gøre det igen. Og hvis det sker, mens jeg sidder i fængsel, så ved I at jeg er uskyldig. Det var alt. Tak."