Krimi

Amagermandens ven: Det gør ondt ind i sjælen

Tidligere troede Flemming Jacobsen på sin ven, den såkaldte Amagermands uskyld, men de mange dna-spor i sagen, har fået ham på andre tanker.

"Det er svært at løbe fra dna-beviser, og det gør jo rigtig ondt i ens sjæl, det er jo med til at sige, at manden er skyldig," siger Flemming Jacobsen, der er sportslig coordinator, AB Tårnby, til TV 2 | NYHEDERNE.

Amagermanden er tiltalt for to drab samt voldtægter og seksuelle krænkelser af i alt ni kvinder i Københavnsområdet. I otte af sagerne er dna afgørende beviser og i syv af sagerne stammer dna-materialet med en sikkerhed på en million til en fra den tiltalte.

Det ventes, at der falder dom i sagen den 22. december.

"Jeg tror, at vi er mange, der ånder lettede op, når sagen er slut. Selvfølgeligt søger man nogle svar, og det håber man på at få, når retssagen er slut. Hvad enten han dømmes skyldig eller ikke-skyldig, så får det en ende," lyder det fra Flemming Jacobsen.