Krimi

Voldtægtsoffer lettet efter forklaring

Den 19-årige pige, der ifølge anklageskriftet blev voldtaget af Amagermanden tidligt om morgenen den 25. september 2010, afgav i dag forklaring i sagen for lukkede døre.

"Jeg har netop set hende komme ud af retten, og hun gav sin mor og far et kæmpe knus," siger TV 2's kriminalreporter Janni Pedersen og fortæller, at pigen så ganske lettet ud, da det hele var overstået.

"Hendes far skal afgive forklaring senere. Han blev ringet op fra sin datters mobiltelefon, hvor hun råbte og skreg; jeg vil ikke dø, jeg vil ikke dø. Efterfølgende er det kommet frem, at hun blev udsat for to voldtægter og blev truet på livet. Hun fik stjålet sin mobiltelefon og sin taske, og så blev hun beordret til at tælle til 5000, så gerningsmanden kunne slippe væk," fortæller Janni Pedersen.

Den tiltalte nægter sig fortsat skyldig i samtlige tiltalepunkter.

"Han siger, han ikke kender offeret, og han nægter sig skyldig. Men det der er bemærkelsesværdigt er at der er fundet dna på et kondom tæt på gerningsstedet, hvor der både er dna fra pigen og dna der med stor sikkerhed matcher den tiltalte mand," siger Janni Pedersen.