Krimi

Spyttede på Amagermanden under voldtægt

I dag kørte sagen mod den såkaldte Amagermand videre på dag otte. Retten behandlede voldtægten af en dengang 47-årig kvinde i Nymosen i Vangede den 22. juli 2007.

Kvinden var på vej hjem fra en bryllupsfest sammen med en ven, da hendes mand var taget hjem en time tidligere. Vennen gik videre på værtshus og kun 400-500 meter fra sit hjem blev kvinden overfaldet. Hun blev hevet ind i et grønt område, hvor hun blev misbrugt ved oralsex.

Kvinden fik spændt sit bælte om halsen var i livsfare under og efter overfaldet. Hun havde 21 skader på kroppen.

Spyttede på manden

Under overfaldet var kvinden dog smart nok til at spytte på manden for at sikre så mange dna-spor som muligt. Teknikere fandt efter overfaldet sædvæske i mundhulen på kvinden. Det matchede dog ikke nogen i databasen. Først da Amagermanden blev anholdt fandt politiet et match.

Dog er dna-prøven ikke så sikker som man normalt ser det. Sandsynligheden for at sædvæsken matcher Amagermanden er 2200 til 1. Det er altså 2200 gange mere sikkert at det er ham, end det er en anden mand.

Et andet bevis mod den 46-årige mand er, at kvinden så grønne Adidassko på gerningsmanden. Og Amagermandens ekskone har netop fortalt, at han ejede et sådant par sko i den periode.

Amagermanden nægter sig skyldig i alle anklager. Han er tiltalt for to drab og otte voldtægter.