Krimi

Vidne: Amagermand spillede poker hos os

En ekskæreste til en af den såkaldte Amagermands fodboldkammerater har i dag vidnet i en sag, som handler om i alt to drab og flere voldtægter.

I dag blev fire voldtægter fra 1995 behandlet - her blev en 15-årig pige, to 14-årige tvillingepiger og en 23-årig kvinde bundet, truet med kniv og trukket ind på et toilet, hvor de blev udsat for seksuelle krænkelser.

Det skete på en adresse på Ingolf Allé på Amager, hvor den 15-årige pige boede.

Smilede til den tiltalte

Den tiltalte 46-årige mand afviser at have stået bag voldtægterne, og han forklarede i dag i retten, at han vist nok spillede poker med fodboldkammerater den onsdag, hvor de seksuelle overgreb fandt sted.

Et vidne, som i dag skulle afgav forklaring i retten, er tidligere kæreste til en af pokerspillerne.

Den lyshårede kvinde smilede til den tiltalte mand, før hun satte sig - og hun forklarede at Amagermanden dengang ofte brugte onsdag aften på at spille kort hos hende og ekskæresten på Holmbladsgade, der ligger cirka to en halv kilometer fra stedet, hvor voldtægten fandt sted.

"Min kæreste røg hash, jeg ved ikke om tiltalte gjorde det, når de var sammen. De spillede tit til ud på de tidlige morgentimer," sagde hun i retten.

"De havde begået kriminalitet sammen, min ekskæreste og tiltalte. De havde begået indbrud sammen."

Gik altid i Adidas-sko

Kvinden forklarede desuden, at den tiltalte altid gik i jeans og Adidas Håndbold Special-sko.

Og på gerningsstedet, hvor de tre piger og kvinden blev udsat for seksuelle overgreb blev, der netop fundet sålaftryk fra gummmisko af mærket Adidas Håndbold Special.