Krimi

Vidne: Offer tvunget i bad efter voldtægt

Den nu 30-årige kvinde, der i 2005 blev udsat for en to timer lang voldtægt på Amagerkollegiet i København, blev beordret til at gå i bad efter de grove seksuelle overgreb.

Sådan lyder det fra fætteren til voldtægtsofferet, som i dag har vidnet i retssagen mod Amagermanden, der er tiltalt for to drab og flere voldtægter.

Kvindens vidneudsagn skete for lukkede døre, men pressen kunne atter komme ind i salen, da hendes fætter skulle forhøres.

Fjernede spor

Gerningsmanden tog lagenet fra kollegieværelset med sig - tilsyneladende for at fjerne spor. Og han tvang også kvinden til at vaske spor væk fra kroppen.

"Hun havde været i bad, det var hun blevet 'bedt' om," lød det fætteren. som mente, at gerningsmanden beordrede offeret til at gå i bad efter voldtægten.

Hun var helt opløst

Den dengang 24-årige kvinde kontaktede fætteren efter overfaldet.

"Jeg var på arbejde, da min kusine ringede til mig, grådkvalt," fortalte fætteren.

"Hun sagde, jeg skulle komme, at hun var blevet voldtaget. Jeg smed alt, hvad jeg havde i hænderne og kørte med det samme."

Vidnet forklarede, at kusinen var hårdt psykisk medtaget efter voldtægten.

"Hun var helt opløst, det virkede surrealistisk. Jeg holdt om hende, hun var ikke i stand til at tage stilling til noget, jeg ringede til politiet, og vi tog over til stationen på Amager," lød det fra fætteren.

Den nu 30-årige kvinde er stadig meget berørt af voldtægten oplyser hendes advokat.

I retten i dag