Krimi

VIDEO: Så vildt gik det for sig i Greve

Det gik særdeles vildt for sig, da antifascister i eftermiddag stødte sammen med politi og hunde. Balladen opstod, da en kvindelig demonstrant kom til at køre op i en motorcykelbetjent.

Kvinden blev anholdt og en del demonstranter blandede sig. Og så brød helvede ellers løs. På videoen ser man en demonstrant slå og sparke ud efter en politihund. Det får hundeføreren til at jagte ham ind i flokken af demonstranter.

Hundeføreren får fat i demonstranten, men på vejen får han både spark og slag fra demonstranter. Flere hundeførere med hunde kommer til, og det ender i et stort masseslagsmål.

Betjenten ryger på jorden

Hundeføreren falder ned på jorden, mens han holder fast i demonstranten. Hans hund slipper løs og bider vildt omkring sig. Hunden får øje på en anden politihund, og de to ryger hurtigt i flæsket på hinanden.

Hundeføreren og hans hund tog dog ikke slagene forgæves. Det lykkes ham nemlig at holde fast i demonstranten, der slog ud efter hans hund.

Hunden er dog stadig så oppe at køre, at den ikke vil slippe demonstranten, som nu er pacificeret af politiet. Hundeføreren griber til knytnæveslag for at få hunden til at slippe.

Politi: Stille og roligt

Politiet mener dog ikke, at urolighederne er noget at skrive hjem om:

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at det skulle ende med det, men generelt er det forløbet ganske stille og roligt," siger politiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi Jens Børsting.

Tre demonstranter blev anholdt og flere blev bidt af hundene.