Krimi

22-årig anmelder dobbeltvoldtægt

En 22-årig kvinde anmeldte i aftes en voldtægt til Nordjyllands Politi.

Kvinden havde været i Jomfru Ane Gade natten til søndag, hvor hun omkring klokken fire faldt i snak med tre somalisk udseende mænd, som hun aftalte at dele en taxa med.

Aftalen var, at kvinden skulle sættes af undervejs, men turen endte ved en lejlighed i Aalborg SØ, hvor kvinden blev voldtaget af to af de tre mænd. Hun har forklaret, at hun formentlig er blevet slået i baghovedet, før hun blev voldtaget.

"Hun har kontaktet tre somalisk-udseende mænd i Jomfru Ane Gade omkring klokken fire, og de beslutter at tage en taxa sammen, i det hun vil stige af undervejs og gå til sin bopæl. Men man lander i en ikke nærmere beskrevet lejlighed, hvor to af dem forøver voldtægt mod hende," siger vagtchef Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi.

Tog med kærsten til politiet

På et tidspunkt lykkedes det kvinden at komme væk fra lejligheden, og hun gik hjem til sin egen bopæl, hvor hun faldt i søvn. Da hun vågnede tog hun sammen med sin kæreste til politiet for at anmelde voldtægterne.

De to mænd beskrives begge som mellem 18 og 30 år gamle.

Den ene er almindelig af bygning og trænet. Han er omkring 175 centimeter høj og havde skæve tænder og udstående øjne.

Den anden af de to mænd er omkring 165 cm. høj og tynd, og også han havde skæve tænder. Begge mænd havde kasket på.

Politiet vil gerne i kontakt med chaufføren, der kørte turen fra Jomfru Ane Gade til Aalborg SØ.

Det var en sølvgrå taxa, formentlig en Mercedes Benz, og kvinden beskriver chaufføren som ret ung, omkring 20 år gammel.