Krimi

Nico Toet fundet død efter to år

Næsten to år efter, at den 25-årige Nico Toet forsvandt sporløst fra Skødstrup nord for Aarhus, fandt en kommunalarbejder i dag liget af ham i et skovområde nær Skødstrup. Det oplyser TV 2 Østjylland.

Fundet er en lettelse for faderen, Hein Toet.

"Det er en kæmpe lettelse, at nu ved man besked," fortæller han.

Nico Toet forsvandt i maj 2009 fra sit hjem i bydelen Trøjborg i Aarhus.

Det sidste livstegn fra den unge mand var en sms til den svenske veninde Merja. I den besked skrev den næsten to meter høje mand, at han havde taget piller og sad i skoven og ventede på at dø, mens han hørte musik.

Nico Toet kendte Merja fra et selvmordschatforum på internettet, og få dage efter blev Merja fundet død. Hun havde også taget piller. Der skulle dog gå næsten to år, før Nico Toet blev fundet.

Østjyllands Politi har ikke fundet nogle tegn på, at Nico Toet har været udsat for en forbrydelse.

"Ud fra de undersøgelser, vi har foretaget på stedet derude, er der ingen tegn på, at der er foregået en forbrydelse, men det skal de videre undersøgelser fastslå," siger Mogens politikommissær Mogens Brøndum til TV 2 Østjylland.