Krimi

Caféejer politianmelder S-ordfører

Socialdemokraternes politiske ordfø-rer, Henrik Sass Larsen, og partifæl-len Tommy Kamp er blevet politianmeldt for at spise på café uden at betale og for at modtage stoffer. Det skriver bt.dk.

Efterforskningsleder hos Midt- og Vest-sjællands Politi Jacob Olsen bekræfter overfor bt.dk, at politiet har modtag-et en skriftlig anmeldelse og efterforsker sagen.

"Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse og nu er ved at undersøge sagen."

Skulle hjælpe med bevilling til udendørsservering

Det er de to bestyrere af Café Vanilla i Køge, Ertrugul Karahan og Murat Kitir, der står bag anmeldelsen.

De beskylder Sass og Kamp for at tage imod bestikkelse i form af gratis mad og alkohol på deres café. Det skal angiveligt være sket, fordi Kamp derefter skulle hjælpe med at skaffe en bevilling til udendørsservering.

Ligeledes påstår Murat Kitir, at han har forsynet Tommy Kamp og Henrik Sass Larsen med store mængder dopingmidler.

Ville indgive anmeldelse for en uge siden

Cafébestyrerne ville indgive anmeldelsen allerede for en uge siden, men politiet i Køge afviste med den begrundelse, at anmeldelsen skulle gives skriftligt.

Flere medier har de seneste dage skrevet, at de to caféejere har skiftet mening og nu vil droppe anmeldelsen, men Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter altså, at de nu har modtaget anmeldelsen.

"Vi har indgivet den skriftlige anmeldelse mod både Henrik Sass Larsen og Tommy Kamp. Nu er det op til politiet at undersøge sagen," siger Murat Kitir til bt.dk.

Både Henrik Sass Larsen og Tommy Kamp afviser at have købt eller taget imod ulovlige stoffer, og de afviser også at have taget imod gratis mad.