Krimi

Rocker-slagsmål i basar i Odense

Der blev kastet med borde og stole, og bevæbnede rocker-aspiranter blev tilkaldt - men kun en person kom til skade, da der ved 13-tiden i dag var ballade i Bazar Fyn i Odense.

To medlemmer af Hells Angels' støttegruppe, AK81, sad og spiste ved et af spisestederne i basaren, da de blev opsøgt af personer af anden etnisk oprindelse end dansk. Vagtchefen ved Fyns Politi er ikke klar over hvilken bande personerne kom fra, men han kalder dem "modparten til AK81".

Ridsede 'AK81' i bilen

Mændene kom op at slås, og AK81'erne flygtede ud på parkeringspladsen.

"Den ene opdagede modpartens bil, og han valgte at ridse 'AK 81' på køleren. Han stak også kniven i dækket, men kniven smuttede, og han kom til at skære sig selv i hånden. Det er heldigvis det eneste blod, der kom til at flyde," fortæller vagtchef Hans Frederiksen til tv2.dk.

Kort tid efter ankom en bil med tre andre AK81'ere bevæbnet med knive, slagvåben og en økse til stedet - og de blev øjeblikkeligt anholdt af politiet. Det samme skete, da endnu et medlem af AK81, bevæbnet med en kniv, mødte op ved basaren.

I alt fem medlemmer af Hells Angels' støttegruppe sidder altså nu på politigården i Odense. Manden, som skar sig selv i hånden, er blevet anholdt, efter han har været en tur på skadestuen.

En større styrke på skadestuen

Flere betjente måtte hjælpe til på skadestuen på Odense Universitetshospital, da en del af mandens kammerater valgte at møde op på hospitalet.

"Der kom en større styrke fra politiet ud på skadestuen. De lavede en adgangskontrol, og så blev der ro igen," fortæller Hans Frederiksen.