Krimi

VIDEO: Se topdirektørs kæmpe luksusvilla

Den 43-årige tidligere topdirektør i Amanda Jacobsen, der her til formiddag har erkendt svindel for op mod 120 mio. kroner under et grundlovsforhør i København levede et liv i ekstrem luksus.

I 2009 købte den tidligere Gate Gourmet-direktør en kæmpevilla på Strandvejen nord for København til 11 millioner kroner. Efterfølgende renoverede Amanda Jacobsen og hendes familie villaen for 50 millioner kroner.

Under renoveringen, der tog seks måneder, blev der lavet en opvarmet indkørsel - så man ikke behøver at skovle sne - med plads til familiens luksusbiler - blandt andet en Bentley, en BMW og flere italienske sportsvogne.

I den 345 kvadratmeter store villa var der også gjort plads til et anneks med bolig til sikkerhedsfolk. På ejendommen var der også en stor legeplads til børnene, en privat golfbane og et avanceret overvågnings- og alarm-system.

Under grundlovsforhøret i dag kom det frem, at kæmpevillaen på Vedbæk Strandvej er sat til salg, og pengene fra en kommende handel vil gå til Gate Gourmet.

Også i Züric boede Amanda Jacobsen og hendes familie til leje i en kæmpestor luksuriøs villa.

Amanda Jakobsens mand døde i Bruxelles den 28. februar. Parrets børn har lige nu bopæl i Schweiz. Myndighederne i landet vil tage stilling til, hvad der skal ske med børnene, hvis Amanda jacobsen skal blive bag tremmer i længere tid.