Krimi

Topdirektør fængslet i 27 dage

Den tidligere Gate Gourmet-direktør Amanda Jacobsen er blevet varetægts-fængslet i 27 dage, frem til 5. april.

"Dommeren fandt, at der var så mange ting i denne her sag, der gør, at Amanda Jacobsen skal bag lås og slå," siger TV 2's reporter, der har fulgt grundlovsforhøret.

"Hendes forsvarsadvokat forsøgte at forklare dommeren, at Amanda Jacobsen ikke skulle varetægtsfængsles fordi hun er i den situation, at hendes mand er død for blot en uge siden," forklarer hun videre.

Forsvareren lagde desuden vægt på, at Amanda Jacobsen er mor til to børn, og i dag er det hendes ene barns fødselsdag. Han bliver 10 år. Det mente forsvareren var grund til, at Amanda Jacobsen skulle have lov til at komme på fri fod.

"Amanda Jacobsen selv forklarede, at netop fordi det var hendes søns fødselsdag, ville hun meget gerne have lov til at komme ud i den virkelige verden igen. Hendes stemme knækkede over, og hun blev emotionel," forklarede TV 2's reporteren.

"Men det hjalp altså ikke noget. Dommeren stod fast på at hun skulle varetægtsfængsles," fortsætter hun.