Krimi

Tysk seriemorder jages for drab i Holstebro

Et 16 år gammelt drab på den otte-årige tyske dreng Dennis Rostel er muligvis rykket nærmere en opklaring, skriver netavisen nordschleswiger.dk. Drengen blev i 1995 fundet myrdet, misbrugt og gravet ned i en klitplantage nær Vinderup ved Holstebro, og det er aldrig lykkedes politiet at finde gerningsmanden.

Nu har et nyt vidneudsagn fået poli-tiet til at koble drabet fra Holstebro med fire andre uopklarede drabssager fra Tyskland, og det er på den bag-grund lykkedes politiet at lave et så-kaldt fantombillede af gerningsmanden.

Nedgravet lig

Dennis Rostel kom fra Nordrhein-Westfalen i Tyskland og var på teltlejr i Sydslesvig, da han forsvandt i sommeren 1995. Hans nedgravede lig blev fundet af en turist i Vinderup i august samme år.

/ritzau/