Krimi

Amagermand sigtes for ny voldtægt

Politiet sigter nu den fængslede såkaldte Amagermand for endnu en grov forbrydelse begået på Amager. Den 45-årige mand sigtes for en firedobbelt voldtægt i en villa, som han brød ind i helt tilbage i 1995. De yngste ofre var 14-årige tvillinger.

Dermed er manden, der i forvejen sidder varetægtsfængslet, sigtet for to drab og seks voldtægter. Den nye sigtelse lyder på, at den 45-årige den 19. oktober 1995 om morgenen brød ind til en kvinde og tre piger i en villa på Ingolfs Allé i Sundbyvester på Amager.

Kvinden var på tidspunktet for forbrydelsen 23 år og pigerne 15 år og 14 år. De lå og sov, da manden brød ind i huset, hvor han voldtog og sexmisbrugte dem.

Dna-match på ting fra villaen

Københavns Politi sigter ham for grov voldtægt, anden kønslig omgang end samleje og ulovlig frihedsberøvelse mod fire unge kvinder.

Mistanken bygger på dna-match på effekter fundet i villaen, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge Ekstra Bladet bagbandt og kneblede manden kvinderne, inden han truede dem med kniv og misbrugte dem efter tur.

Inden han forlod huset, stjal han et dankort fra den 23-årige, der var logerende i huset. Det hævede han efterfølgende 8000 kroner på i fire forskellige hæveautomater.

Den sigtede nægter sig skyldig.

To drab

Den 45-årige mand er i forvejen sigtet for to drab. Han mistænkes for at have kvalt den 73-årige Edith Louise Andrup i Valby i 1987 og for at have kværket den 40-årige Lene Buchardt Rasmussen på Amager Fælled i 1990.

Desuden er han sigtet for at have voldtaget en 24-årig kvinde i hendes lejlighed på Amagerkollegiet i 2005.

Det var en voldtægt den 25. september sidste år på en 17-årig pige i haveforeningen Stjernelund på Kongelundsvej på Amager, der bragte den 45-årige i politiets søgelys.