Krimi

PET kendte til terrorlejlighed

PET har gennem længere tid kendt til lejligheden på Mørkhøjvej 82, som en terrormistænkt 26-årige iraker med dansk opholdstilladelse ifølge PET har lejet, og som tre medmistænkte fra Sverige ankom til i nat.

Det er derfor sandsynligt, at PET har haft den toværelses lejlighed under overvågning og har haft skjulte kame-raer indenfor. Og netop overvågnings-materiale fra lejligheder er blevet brugt før. I den såkaldte Glasvejssag, hvor to mænd sidste år fik otte og 12 års fængsel for at planlægge terror, havde PET sat adskillige kameraer op.

Den 26-årige blev anholdt tidligt i dag i familiens lejlighed i Hedelyparken, og han skulle angiveligt have hjulpet en 44-årig tunesisk statsborger, en 29-årig svensk statsborger født i Libanon, og en 30-årig svensk statsborger af ukendt oprindelse med at finde den lejlighed i Gladsaxe, hvor de tre blev anholdt.