Krimi

Kronprinsen trodser terrortrussel

Kronprins Frederik besøgte sidst på ef-termiddagen det terrortruede JP-Politi-kens hus, hvor han skulle overrække prisen Årets Fund 2010 i Dansk Idræt.

"Jeg havde ikke stået her, hvis jeg havde vurderet, det var en trussel mod mig," lød det fra kronprinsen som svar på spørgsmål om, hvordan han turde møde op i det, som menes at være selve målet for fire terrormistænktes angrebsplaner. På spørgsmålet om hvorvidt dagens anholdelser kan gøre ham bange, svarede han "nej, det kan det ikke" og understregede med en hovedrysten.

"Jeg følger mig godt tilpas og glæder mig til en aften i sportens tegn," lød det fra kronprinsen, da han steg ud fra Volvo'en Krone 7 for at gå ind i avishuset, som fire mænd angiveligt ville angribe med den maskinpistol, der blev fundet i en svensk udlejningsbil i Gladsaxe sammen med plasticstrips, der kan bruges som håndjern.

I følge PET er der ingen sammenhæng mellem kronprinsens besøg og dagens terroranholdelser.