Krimi

Amagersagen: Sigtes for nyt drab

Den 45-årige mand, der er sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med et drab i 1990 og to grove voldtægter i 2005 og 2010 på Amager, sigtes nu for endnu et drab. Det oplyser Københavns Politi. Sigtelsen lyder på, at den formodede sexmoder også står bag drabet på den 73-årige Edith Louise Andrup på hendes adresse på Brøndkærvej i Valby i februar i 1987.

"Vi har foretaget en række interes-sante afhøringer, som har givet os nogle rigtig gode oplysninger, som har dannet grundlag for denne sigtelse," siger drabschef Ove Dahl til TV 2.

Den 73-årige kvinde blev kvalt. Men hvad der er hun er blevet kvalt med er uvist.

Den 45-årige var under mistanke i sin tid, da drabet på den 73-årige blev begået, fordi han var flyttemand for hende kort tid inden drabet.

Den 45-årige sigtede mand nægter sig skyldig og ønsker ikke at udtale sig.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden den 12. november for drabet på 40-årige skolelærer Lene Buchardt Rasmussen i Fasanskoven på Amager, en voldtægt i 2005 på Amagerkollegiet, hvor en pige blev voldtaget på sit værelse og en voldtægt i et kolonihavehus på Konge­lundsvej i september i år.

Ifølge drabschef Ove Dahl kan der stadig være medgerningsmænd på fri fod.