Krimi

Tom Benke beklager politiets sprogbrug

Konservatives Tom Benke beklager sprogbruget på de lydoptagelser, som ligger tilgængelig på Politikens hjemmeside, hvor er indsatsleder beordrede betjente i forbindelse med demonstrationer ved COp15 mødet i Bella Center sidste år.

"Det er ærgerligt, at vi skal høre det her. For det er helt overflødigt og det er helt unødvendigt. Det stiller politiet i et dårligt lys. Og det er ærgerligt, fordi de håndterede hele COP15 så flot," siger han han til TV 2 News.

Politidirektør Johan Reiman vil ikke beklage, at der blandt andet blev opfordret til at stavene skulle blive rødglødende og at pressen, der stod blandt demonstranterne skulle have samme tur.

"Der er ingen tvivl om, at det var fuldt ud berettiget at bruge staven i den pågældende situation. Men der er ingen grund til at bruge sådan et sprogbrug," siger han.