Krimi

Amagermands offer fortæller om voldtægt

Den 17-årige pige, der ifølge politiet blev voldtaget af den 45-årige mand, som sidder varetægtsfængslet for et drab og to voldtægter, sætter i et debatforum på nettet ord på sin smerte. Det skriver B.T.

Under dæknavnet 'Den Uheldige' skriver pigen som en reaktion på, at en anden debattør giver udtryk for at den 45-årige er uskyldig, fordi han ifølge venner ikke bryder sig om at bruge kondom.

Pigen skriver ifølge B.T:

"Han bruger nok ikke kondom med dem han kender. Men manden er jo klog og prøver at skaffe alle spor af vejen. Det kan godt være, at han er god til at skjule sit dobbeltliv ... Når jeg læser det, du skriver, bliver jeg vred og får lyst til at banke dig. Denne mand har ødelagt mit liv fuldt."

Den 17-årige blev voldtaget på Amager, da hun var på vej hjem fra en fest. Hun blev slæbt ind i en kolonihave, hvor hun blev voldtaget flere gange.

Gerningsmanden brugte kondom, men tabte det under flugten. Det førte i forrige uge til anholdelsen af den 45-årige familiefar, der nu er sigtet for to voldtægter og et 20 år gammelt drab.

Den 45-årige mand er fængslet til den 8. december. Han nægter sig skyldig.