Krimi

Bøsser lokkes i fælder og overfaldes

Det er langt fra tilfældigt, når homoseksuelle bliver overfaldet. Mange overfald er nemlig planlagt på forhånd. I flere tilfælde står overfaldsmændene på lur, og i andre tilfælde bliver der sat et møde op, hvor den homoseksuelle tror, han skal mødes med en anden homoseksuel.

Det var netop det, der skete for René Nielsen, der havde en date med en anden mand, som han troede var homoseksuel.

Se meget mere om den farlige leg med laserpenne i Station 2 i aften klokken 20.50.

Men da han sad på Ishøj Station, hvor han har aftalt at mødes med sin date, bliver han overfaldet af tre personer, og da går det op for ham, at han var blevet lokket i en fælde. To af dem hopper op på ryggen af ham, mens de råber: "Bøssesvin, du skal slåes ihjel. Du skal have nogle tæsk."

"Mine tanker er, hvad der skal ske med mig, for jeg troede virkelig ikke, jeg skulle overleve det her," siger han til TV 2s kriminalmagasin Station 2.

I dag har René Nielsen mistet sit arbejde på grund af overfaldet.

"Jeg gik simpelthen ned med flaget," siger han.