Krimi

Ove Dahl: Han er som to mennesker

Den 45-årige mand, der er sigtet for et drab og to voldtægter på Amager, er som to mennesker.

Det fortæller drabschef Ove Dahl.

"Jeg kender ham ikke personligt, men jeg tror, at han er to mennesker på en eller anden måde. Jeg tror, han har levet et slags dobbeltliv. Han har haft en eller anden seksuel drift, som han skulle have tilfredsstillet ved siden af sit almindelige liv. Men det har jo betydet, at han har haft en mørk side, som han har skjult. Det vil vi grave ned i," siger han.

"Jeg har ikke noget med det at gøre"

Han fortæller desuden, at den 45-årige mand - da han blev afhørt i går aftes - var fuldstændig afbalanceret, iskold og rolig.

"Han var hovedrystende og sagde flere gange, at han ikke kendte noget til det: Jeg har ikke noget med det at gøre, det er ikke mig, der må være sket en fejl," siger Ove Dahl.

Der behøver ikke være tale om trofæer

Ove Dahl fortæller samtidig, at der ikke er blevet fundet nogle af de genstande, som politiet har efterlyst i forbindelse med de to voldtægtssager og drabet fra 1990:

Det drejer sig blandt andet om et par hot pants, en oplader til en Sony Ericsson mobiltelefon, et par firkantede solbriller i stel af brunt plast, en rød Sony Ericsson mobiltelefon og en dametaske, som han stjal fra den 17-årige kvinde, der blev voldtaget i haveforeningen Stjernelund på Amager den 25. september.

"Vi skal også huske på, at der kan være tale om noget berigelse ved siden af det seksuelle - så det kan også være, det bare handler om at få nogle ting, som han kunne sælge videre. Der behøver ikke være tale om trofæer," siger Ove Dahl.

Han oplyser, at politiet har fundet nogle ting, som der vil blive kigget nærmere på, men Ove Dahl ønsker ikke at oplyse nærmere om genstandene.