Krimi

45-årig mand nægter sig skyldig

Den 45-årige mand, der tidligere i dag blev anholdt og sigtet for to voldtægter og et drab, nægter sig skyldig i alle anklagerne mod sig og ønsker ikke at udtale sig yderligere.

Det oplyser vicepolitiinspektør hos Københavns Politi Ove Dahl til TV 2 Nyhederne.

Manden blev anholdt kl. 15.23 i efter-middag på sin bopæl i Valby, efter at politiet modtog oplysningerne om, at de dna-spor, der er på de tre sager, matcher med den dna-prøve den 45-årige afgav i mandags.

"Det må være en anden"

Da han fredag aften blev præsenteret for politiets sigtelser mod ham, nægtede han at kende noget til de forbrydelser, som politiet mistænker ham for.

"Han siger, at han ikke kender noget til det, og at det ikke er ham og at det må være en anden," siger vicepolitiinspektør Ove Dahl, Københavns Politi.

Den 45-årige fremstilles senest klokken 15.23 i morgen i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

Manden var her til aften til en rutinemæssig undersøgelse på Retsmedicinsk Institut, hvor han er han blevet fotograferet, har fået taget fingeraftryk og dna.

Vi har den rigtige mand

"Jeg er glad for den store hjælp, vi har fået fra offentligheden, og jeg har også rost mine medarbejdere. De har besøgt mange mænd og taget mange dna-mundskrab. Takket være en dygtig indsats og stor hjælp fra offentligheden har vi fundet frem til den rigtige mand," siger Ove Dahl.