Politi advarer kvinder: Gå sammen

Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi advarer folk i København om den sexforbryder der er på fri fod.

Københavns Politi har netop appelleret til befolkningen om hjælp til at opklare, hvem gerningsmanden bag et mord og to voldtægter er. Forbrydelserne er sket over en periode på 20 år. I forbindelse med pressemødet advarede politiet kvinder.

"Når man går en tur i byen i København - og vi har sagt det mange gange før. Så når man som enlig pige skal hjem, så følges med nogle veninder eller venner. Har man ikke det så tag en taxa. Eller lav dem blive afhentet af forældrene," sagde Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi.

Voldtog kvinde på vej hjem fra byen

"Det er ikke for at skabe frygt, at vi laver det her. Men det er for at fange den her gerningsmand," sagde Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi.

Gerningsmanden seneste forbrydelse var en voldtægt af en 17-årig pige sidst i september måned. Hun var netop på vej hjem fra en glad aften i byen, hvor hun på vej igennem et øde område bliver overfaldet af gerningsmanden. Hvorefter han voldtager hende.