Efterlyser taske efter voldtægt

Københavns Politi efterlyser en taske og en mobiltelefon i forbindelse med en voldtægt begået i haveforeningen Stjernelund på Amager i september.

Tasken er af mærket Friis & Company, mens telefonen er af mærket Sony Ericsson.

Voldtægten af den 17-årige pige forbindes med en anden voldtægt begået i 2005, samt mordet på den 40-årige skolelærer Lene Buchardt Rasmussen, som blev begået i 1990. Alle tre forbrydelser fandt sted på Amager.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, 35-45 år gammel. Han er cirka 180 centimeter høj. Almindelig til spinkel af bygning, og han virkede som indfødt dansker - "Københavner". Der er intet om hårfarve, da issen var dækket af hue. Ansigtsform der ikke var markant rund eller langstrakt, men med lidt hule kinder, smal næse, lyse brede øjenbryn, ubarberet med stive lyse skægstubbe. Han talte dansk uden accent.

Gerningsmanden var ifølge politiet iført sort hoftelang jakke af ukendt materiale og mærke, intet om hætte eller krave. Der var lynlås på venstre ærme. På hovedet bar han en sort strikhue med fold hele vejen rundt og placeret med underkanten lige over øre. Intet om logo eller beskrivelse af strikform.

Se meget mere om sagen i TV 2's kriminalmagasin Station 2 og Station 2 Efterlyst fra klokken 20.50 i aften