Krimi

Kastede rådne æg efter Medina

Det skulle have været en folkefest i det gode vejr, da et af Danmarks hot-teste musiknavne i går gav gratis-kon-cert i Ishøj Byhave. Desværre for fler-tallet mødte en flok på 15-20 indvan-drere op bevæbnet med tunge kasteskyts bestående af rådne æg.

Det skriver lokalavisen.dk.

Allerede i første nummer slog drengene til og kastede æg mod Medina og bandet.Godt nok blev sangerinden ikke selv ramt, men hun stoppede musikken og gav drengene en alvorlig opsang.

Men de forældre, der har jer, de skulle skamme sig! I skal ikke ødelægge det for os, der har det godt og er glade. Det er en fucked up opførsel

Medina

"Der er nogen, der er blevet dårligt opdraget derhjemme. Og jeg synes, at det er rigtig rigtig respektløs overfor dem, der er kommet for at have det godt, og at I så fucker det op på den måde. Det er fair, at I ikke kan lide min musik, og at I er kommet for at kaste med fucking rådne æg, eller hvad det er for noget. Men de forældre, der har jer, de skulle skamme sig! I skal ikke ødelægge det for os, der har det godt og er glade. Det er en fucked up opførsel!"

Den opsang fik det øvrige publikum til at bryde ud i jubel. Medina fortsatte koncerten og politiet kom til stedet for at tage sig af de uvorne ballademagere.