Krimi

Henrik skudt fordi han lignede HA'er

Politiet ved stadig ikke med sikkerhed, hvorfor den 36-årige Henrik Pedersen skulle skydes ned på Havhesten i Odense, men politiet mener at have et kvalificeret bud:

"Han blev forvekslet med en fra HA/AK81-miljøet i Odense," siger Henrik Justesen til Station 2.

Politiet ved, hvem der formentlig var målet for kuglerne, men de vil af hensyn til mandens sikkerhed ikke afsløre hans identitet.

"Vi kan som politifolk godt se, at de ligner hinanden på statur, højde, frisure, tatoveringer. Derfor kan der godt ske en forveksling," siger Henrik Justesen.

Jønke bekræfter lighed

Station 2 har spurgt Hells Angels' talsmand Jørn Jønke Nielsen, om han mener, at Henrik Pedersen ligner en fra HA/AK81 i Odense:

"Jeg kan godt se, at der er en vis lighed med en fra Odense. Dog ikke så meget, så de kunne være tvillinger," siger Jønke til Station 2.

Fyns Politi har fået mange henvendelser i sagen, og man mener at vide, at gerningsmændene var to unge indvandrere i alderen 15 til 20 år. De kom kørende på en knallert - formentlig en sort Yamaha. De unge mænd blev sidst ved stisystemerne i det nordøstlige Odense. Desuden har man så sent som i dag efterlyst en lysegrøn bil i sagen.

Så sin ven dø

I Station 2 i aften kan du møde den mand, der spillede billard med Henrik Pedersen, da de tre kugler susede ind gennem ruderne natten til onsdag den 10. marts. Han er stadig chokeret over at se sin ven dø for øjnene af ham. Se med i Station 2 i aften klokken 20.50.