Krimi

Fez Fez har opsøgt arabisk læge

Den berygtede leder af Black Ghost, Fez Fez, 40, er stadig på fri fod, efter det lykkedes ham at spadsere forbi tolv betjente i Østre Landsret i Odense tirsdag. Familien mener dog ikke, at Fez Fez har ondt i sinde. Han skulle nemlig lide af dårligt helbred, og derfor har han - ifølge familien - opsøgt en privat arabisk læge.

"Jeg er sikker på, at han vil melde sig selv. Jeg tror bare lige, han skal have et pusterum i et stykke tid. Men så skal han nok også dukke op," siger Sami Ali, der svoger til Fez Fez, til Fyens Stiftstidende.

Politiet er tavst

Fungerende politiinspektør ved Fyns Politi Albert Rasmussen vil hverken be- eller afkræfte, at Fez Fez, der går under det borgerlige navn Mahmoud Khalil Salem, skulle lide af dårligt helbred.

"Jeg kan ikke kommentere på detaljerne i vores efterforskningen, men jeg kan sige, at der ikke er noget nyt i sagen," siger han til tv2.dk.

Albert Rasmussen mener ikke, at Fez Fez er farlig for sine omgivelser til trods for, at han er i øjeblikket tiltalt i en større narkosag.

Bandelederen er efterlyst via Interpol, og politiet holder løbende især et vågent øje med Libanon, som han stammer fra.