Krimi

Politiet efterlyser numsesniffer

Britisk politi jagter en mand, som er anklaget for at have stukket næsen op mod numsen på en butiksansat mindst 20 gange.

Politiet er i besiddelse af en videooptagelse, der viser, hvordan en mand lader som om han samler varer sammen. Men det han virkelig laver, er, at han gentagne gange stikker ansigtet op mod numsen på en mandlig butiksansat, som fylder hylderne.

"Jeg er vant til at have kunder rundt omkring mig, så der gik et stykke tid før jeg lagde mærke til det. Jeg havde ingen idé om, hvad det var, der skete. Jeg synes ikke, at det var så rart," siger den butiksansatte, som ønsker at være anonym.

Men den sniffende mand havde åbenbart ikke fået nok. En uge efter vendte han tilbage til butikken for at få mere. Siden da er han ikke blevet set.

Politiet efterforsker nu sagen som en seksuel fornærmelse, skriver vg.no.