Krimi

Bortført, banket og efterladt

En ung mand fra Fjerritslev blev i mor-ges bortført, gennembanket og efter-ladt på en mark, skriver Nordjyske.dk.

Den 18-årige mand havde været på disko-teket Crazy Daisy i Fjerritslev. Her blev han nikket to skaller. Men der var mere i vente. På vej hjem blev han pludselig stoppet af en gruppe person-er der tvang ham ind i en bil og kørte af sted. På turen blev han slået og sparket flere gange. Endelig blev han smidt ud på en mark. Et avisbud fandt den unge mand og kørte ham hjem.

Politiet har anholdt en 17-årig mand.

Han blev fremstillet i grundlovsforhør i formiddag, hvor anholdelsen af ham blev opretholdt i tre døgn.

"Vi skal bruge tiden på at efterforske sagen nærmere. Vi skal finde ud af, hvilken rolle den 17-årige har i sagen, og finde frem til medgerningsmænd," siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Bech.