Krimi

Ballade før aftenens fodboldbrag

En person blev kørt på Rigshospitalet efter sammenstød mellem danske og svenske fodboldfans på en pub på Amagertorv i det centrale København.

"Omkring klokken 16 havde vi et mindre sammenstød på Amagertorv, hvor danske fans angreb svenske fans på "The Dub-liner". Vi fik styr på det og splittet parterne. Vi anholdt elleve, og der fø-rer danskerne på frihedsberøvelse med seks danskere mod fem svenskere," sig-er politikommissær Bent Olsen fra Køb-enhavns Politi. En person blev altså kørt på Rigshospitalet, hvor en flænge skulle behandles.

"En borger har fået en stol i hovedet i forbindelse med slagsmålet. Det er ikke noget alvorligt. En mindre flænge der behandles på skadestuen," siger Bent Olsen.

Langt de fleste opfører sig ordentligt

Flere personer er senere blevet anholdt andre steder i byen, så der i alt er 21 anholdte.

"Der er nogle hardcore fans, som åbenbart benytter lejligheden til at mødes og uddele slag. Dem har vi haft kig på fra start, og vi følger dem rundt for at få lagt låg på, så vi kan få en fest ud af det. Vi håber, der er styr på det nu. Hovedparten er stille og rolige og i godt humør," siger vicepolitikommissær Jens Kristiansen.