Krimi

Mistænker vagtkorps for skud

Politiet har endnu ikke fundet den mand, der i går skød en 19-årig mand i låret og stak ham i ryggen med en kniv i forbindelse med en visitations-episode i Gartnergade på Nørrebro i København. Men han skal formentlig findes i et såkaldt privat vagtkorps, der færdes i området omkring Blågårds Plads, oplyser den centrale efterforskningsleder Thomas Dürr til Ritzaus Bureau.

Foreløbig er manden og en 21-årig, som han var sammen med, blevet afhørt, og politiet har sikret sig tekniske spor og gennemgået området med hunde.

Tvunget ind i baggård

De to mænd blev i går aftes overfaldet af en gruppe unge, da de steg ud af deres bil på hjørnet af Gartnergade og Korsgade på det indre Nørrebro.

De unge stak en pistol op i ansigtet på dem og tvang dem ind i en baggård. Her skulle de visiteres, fordi de var mistænkt for at tilhøre Hells Angels støttegruppen, AK81.

Inde i gården slog overfaldsmændene løs på dem. Den 21-årige fik en flaske i hovedet, og den 19-årige fik tre knivstik i ryggen. Det fik de to mænd til at stikke af og løbe i hver sin retning. Da den 19-årige var kommet 10 meter væk blev han ramt af et skud i det ene lår.

Skudofret er indlagt på Rigshospitalet.