Krimi

Bandekrig: 10 anholdt foran byret

Politiet er mødt talstærkt op foran Københavns Byret, hvor bevæbnede grup-per af unge med indvandrerbaggrund pa-trul-jerer rundt i området. Det skyld-es at to unge indvandrere er tiltalt for at skyde en tatovør i HA-butikken Route 81.

Køben-havns Politet har anholdt 8-10 per-son-er for våbenbesiddelse, efter at de smed knive og slagvåben fra sig og forsøgte at flygte, da politiet nær-mede sig. Politiet mistænkte en af dem for at have en pistol på sig, men det lykkedes vedkommende at flygte, oplyser Københavns Politi.

Det er anden dag i retssagen mod to unge formodede fodtudser i bandekonflikten, der er sigtet for et drive-by-skyderi mod en rockertatovør i Bragesgade på Nørrebro i København.

Tirsdag blev en gruppe unge med indvandrerbaggrund angrebet foran byretten af en gruppe på mindst fem rockerlignende personer. Caféstole og andet inventar fløj gennem luften, men ingen kom til skade.