Krimi

Baggers Ferrari blev til Porsche

Lyngby Ret frakendte den 27. august 1,4 mio. kr. fra Anette Uttenthal. Pengene kom fra salget af en Porsche 911, som hun havde fået af Bagger. Porschen har dog været længe under-vejs. Først købte Bagger nemlig en Ferrari. Den blev ombyttet til en Aston Martin, som siden blev ombyttet til en Porsche 911.

Det fremgår af det domsudskrift fra Lyng-by Ret, som tv2.dk er kommet i besiddelse af. Her forklarer både Stein Bagger, Anette Uttenthal og en bil-forhandler, hvordan det store pus-lespil med luksusbiler udspillede sig.

Byttede Ferrari til Aston Martin

Oprindeligt havde Stein Bagger købt sig en klassisk rød Ferrari til sig selv. Den 9. oktober 2006 betalte han 2,6 mio. kr. til Formula Automobiler for en Ferrari. Senere ville Bagger ville gerne give sin hustru en fed bil at køre rundt i, men han mente ikke at Ferrarien ville passe så godt. Han mente derimod at en Aston Martin ville passe bedre til Danmark og til Anette Uttenthal.

Stein Bagger aftalte derfor at indgå en byttehandel med Formula Automobiler. En Ferrari for en Aston Martin. Bagger solgte sin Ferrari tilbage til Formula Automobiler og modtog i alt 1.761.576,50 kroner. De penge modtog han dog først den 25. marts 2008. I handlen indgik, at han skulle have en Aston Martin retur, og at priserne mellem de to biler skulle modregnes. Bagger måtte dog lægge penge ud for bilen, indtil Formula Automobiler havde midler til at betale ham hans tilgodehavende. Luksusbilen kostede Stein Bagger 2.229.730 kroner. Dermed måtte Bagger altså punge ud med ekstra 468.154 kroner for bilbyttet.

Byttede Aston Martin til Porsche

Uttenthal fik sin Aston Martin i november 2007, men heller ikke den bil skulle vise sig at blive på ægteparrets hænder særlig længe. Den 16. juni 2008 blev den nye Aston Martin byttet til en helt ny Porsche 911 købt hos Porsche Center Sjælland. Stein Bagger betalte denne gang 475.000 kroner for at bytte bil. Det fremgår ikke af domsudskriftet, hvorfor Aston Martinen skulle byttes til en Porsche 911.

Anette Uttenthal vil ikke udtale sig til tv2.dk om sagen.

Til slut blev Porschen solgt for 1,4 mio. kr. Selv om Stein Bagger havde betalt alle omkostningerne ved købet og ombytningerne af bilerne, så fik Anette Uttenthal lov til at beholde pengene. Dem brugte hun dels på husleje, dels på at betale et underskud på en fælles båd og dels på advokatregninger.

Ejede også Audi og BMW

Før Stein Bagger købte sin Ferrari, kørte han rundt i en Mercedes. Den solgte han i august 2006 for 744.900 kr. Den bil havde han dog haft siden 2002.

Sideløbende med disse bilhandler kørte Stein Bagger både rundt i en Audi og en BMW.