Manson-discipel skal dø i fængslet

Et tidligere medlem af seriemorderen Charles Mansons såkaldte 'familie' skal blive i fængslet de næste tre år. Det ligger fast, efter at en domstol har afvist at løslade Susan Atkins før tid.

Atkins lider af dødelige kræft i hjernen og hun havde derfor ansøgt om at blive prøveløsladt. Men det blev afvist af retten, der først om tre år igen vil tage stilling til Susan Atkins' fremtid.

Susan Atkins stod bag et af 70'ernes mest omtalte forbrydelser: drabet på den amerikanske skuespillerinde Sharon Tate. Atkins har selv indrømmet, at hun sammen med Charles Mansons kult angreb huset, hvor skuespillerinden boede sammen med sin mand, filminstruktøren Roman Polanski.

Her stak hun den gravide Sharon Tate i maven 16 gange, hvorefter hun skrev ordet 'Pig' (svin, red.) på væggen med skuespillerens blod. I alt 5 personer blev dræbt under angrebet.

Sygdom eller ej - Sharon Tates søster Debra Tate siger til CNN, at Susan Atkins og de andre dømte aldrig nogensinde skal løslades fra fængslet.

"Morderne fra Manson-familien er psykopater og det kan de aldrig blive resocialiseres. De skal alle sammen blive, hvor de er - i fængsel - indtil de dør."