Krimi

28--årig Hitler tævede sort mand

Den hvide Calvin E. Lockner, 28, der kald-er sig selv Hitler, er anholdt efter han tævede en 76-årig sort mand i Bal-ti-more i USA. Lockner er erklæret racist, og han har sit store forbillede Adolf Hitler tatoveret på maven akkompag-neret af teksten: "Han lever".

Sammen med to andre mænd sparkede og slog han til den sorte James A. Pri-vott, der var på fisketur, mens de al-le råbte racistiske slagord. Den sorte mand blev ligeledes slået med et base-ballbat. Han blev frarøvet 19 dollars og de tre mænd kørte væk i hans bil.

Lockner blev anholdt ved hjælp af vidneudsagn. De to andre mænd slap væk. Han fortalte politiet, at han ikke ville have overfaldet den fiskende mand, hvis han havde været hvid.

Med i berygtet fængselsbande

Han er med i to racistiske grupper, hvor den ene er den berygtede Aryan Brotherhood, der styres fra USA's værste fængsler.

Den 28-årige Hitlerfan er nu varetægtsfængslet uden mulighed for kaution, og han er sigtet for mordforsøg, bilkapring og overfald. Han står til en stor straf, da hans forbrydelser kan føres ind under Baltimores paragraf for hadeforbrydelser.