Krimi

13-årig pige dræbt: Far anholdt

En 13-årig pige er tævet ihjel i en lejlighed på Jellingevej 11 i Odense. Pigens far er efterfølgende blevet an-holdt, men Fyns Politi vil ikke over for TV 2 oply-se, om faderen er blevet sigtet for drabet. Ved 14-tiden fik politiet en opring-ning fra en kvinde, der fortal-te, at en far og hans dat-ter var i slagsmå.

"Under slagsmålet får faderen fat i et stumpt instrument, som han rammer pig-en i hovedet med," siger vicepolitiin-spektør ved Fyns Politi, Jack Lideke og fortæller, at der er tale om en ganske almindelig dansk kernefamilie.

Flere familiemedlemmer var tilstede

"Det er en familie. Der ikke har været kendt af politiet. Det er far, mor og tre børn. Det har ikke været muligt at afhøre faderen eller resten af familien - nogle af dem får psykologhjælp," siger Jack Lideke til TV 2.

Ifølge TV 2's oplysninger var der flere familiemedlemmer tilstede i lejligheden på drabstidspunktet.

Faren sidder lige nu til afhøring på politigården - han vil senere i aften blive sigtet for drab.

Video: En af naboerne til den dræbte pige, Birgit Diabelez, fortæller om familien: