Krimi

Narkosigtet jetsetter trækker sig

Den 40-årige erhvervskvinde, der er omfattet af et navneforbud og som er sigtet i en narkosag, har valgt at ud-træde af to advisory boards, en slags rådgivende bestyrelser tilknyttet Mas-teruddannelsen i Oplevelsesledelse på Roskilde Universitet. Det skriver BT.

Uddannelsesleder Jens Friis Jensen afviser, at kvinden er smidt ud.

"Jeg kan sige meget klart, at vi ikke har smidt hende ud af vores advisory boards. De som har valgt at forlade vores advisory boards har selv ønsket det," siger Jens Friis Jensen.

Kvinden blev for nylig fremstillet i et grundlovsforhør, men blev løsladt, mens sigtelsen for at have været narkokurer med 140 gram kokain tidligere på sommeren blev opretholdt.

Afsløret i usandheder på sin hjemmeside

Den kendte jetset-kvinde er ifølge B.T. også blevet fyret som foredragsholder tilknyttet selskabet Athenas, hvor hun ifølge avisen har tjent 20-25.000 kroner per foredrag.

Hun er også blevet afsløret i fejlagtige oplysninger på sin hjemmeside om, at hun sidder i 16 bestyrelser. Hjemmesiden er siden blevet ændret, så der nu står, at hun er "medlem af et antal bestyrelser og advisory boards". Af Erhvervs- og Selskabsstyrelsens optegnelser fremgår det, at hun sidder i kun tre bestyrelser.