Krimi

43-årig fængslet for skyderi

11 personer med relation til Hells An-gels-støttegruppen AK81 blev i aftes anholdt, efter en række skud blev af-fyret mod en mand af anden etnisk her-komst. Skuddramaet fandt sted ved Hells Angels' klubhus på Petersminde-vej i Odense. Ti er nu løsladt, mens en 43-årig blev varetægtsfængslet frem til den 12. august.

Han er sigtet for medvirken til drabs-forsøg, for besiddelse af et skarpladt våben og for at være i besiddelse af en kniv med en 19,3 cm langt blad. Mand-en nægter sig skyldig, men indrømmer besiddelse af kniven.

Kørte selv med til rockerborg

John Jakobsen, chefpolitiinspektør i Fyns Politi, forklarer til TV 2, at den forurettede selv fulgte med ud til klubhuset, fordi han var blevet chikaneret af AK81'ere et andet sted i byen. Da han kom ud til klubhuset opstod der tumult, og der blev en række skud affyret.

"Der var stor risiko for personskade. Bilen blev ramt flere steder," siger John Jakobsen til TV 2.

De mange anholdte er et udtryk for, at der skulle være fest i huset.

Kammerat ringede til politiet

Det var den forurettedes kammerat, der underrettede politiet, der var på stedet kort efter. Efter anholdelserne ransagede politiet både klubhuset og andre adresser i byen. Hvad det førte til vil politiet ikke oplyse.

Manden af anden etnisk herkomst er ikke kendt af politiet, så det vides ikke, om han har relation til en af de indvandrerbander, der i øjeblikket bekriger Hells Angels og AK81 i Danmarks tredjestørste by.

TV 2 har været i kontakt med Hells Angels' talsmand Jørn 'Jønke' Nielsen, men han har ingen kommentarer til sagen.