Krimi

P-bøder skal stoppe bander

P-bøder til de kriminelle, hvis de parkerer ulovligt. Bandemedlemmer skal sættes på gaden, hvis de bor til leje og for eksempel har ulovlige husdyr. Og aktivering af de kriminelle på kontanthjælp skal foregå om aftenen, så de ikke kan lave optøjer.

Det er nogle af forslagene i en detaljeret og omfattende plan, som Socialdemokraterne i Odense har fremlagt for at komme bandekrigen til livs. En bandekrig som eskalerede i den fynske hovedstad i weekenden og har ført til, at politiet nu tjekker, om folk på gaden har våben på sig.

"Det er en hårdkogt gruppe af kriminelle vi har i vores by, og som hærger uden forståelse og medfølelse for andre mennesker. Derfor skal vi slå hårdt ned, og forfølge dem døgnet rundt med alle de tænkelige lovlige midler vi har i kommunen i samarbejde med politi og Skat," siger rådmand Anker Boye (S), og kalder forslaget for en kommunal Al Capone-model.