Krimi

Erklærer sig klar til kamp mod HA

I weekenden stødte indvandrerbander og medlemmer af Hells Angels støttegruppe AK81 sammen fem steder i Odense. I et vejkryds blev en ung indvandrer stukket ned, mens flere andre blev overfaldet.

TV 2/NYHEDERNE har besøgt byens to indvandrergrupperinger, der bærer skudsikkre veste, har skarpladte våben og erklærer sig klar til kamp mod Hells Angels og deres støttegruppe AK 81.

I Vollsmose møder TV 2 først omkring 30 unge mænd med indvandrebaggrund, flere af dem er iført skudsikre veste og nogle har skarpladte våben

"Vi er ingen bande, vi er brødre"

Gruppen lægger ikke skjul på, at de har tilknytning til hashmiljøet i Odense, men afviser, at de skulle være en bande: De er, siger de, et broderskab.

Et andet sted i Vollsmose møder TV 2's reporter medlemmer af gruppen Black Ghost, som ifølge politiet står bag hård kriminalitet som afpresning og narkotika.

Vil stoppe overfald

Selv hævder de, at de kun eksisterer for at beskytte indvandrere mod rockerne. Til TV 2/NYHEDERNE siger de, at hvis ikke politiet stopper overfaldene, vil de selv sætte en stopper for rockerne.

Fra parkeringspladsen i Vollsmose lyder budskabet til rockerne, som de mener, overfalder uskyldige indvandrere:

"Det hele kommer til at forandre sig nu. For det skal ikke gå ud over uskyldige. Hvis de vil noget, må de komme til os, der er bevæbnede, forstår du, hvad jeg mener," lyder det fra indvandrergruppens talsmand H. T.