Krimi

Indvandrere angreb forkerte ofre

Den anspændte atmosfære i Odense førte i eftermiddag til, at to mænd i en bil blev overfaldet ved en parkeringsplads på Vesterbro.

Fire unge i en anden bil troede, at de to mænd var medlemmer af AK81, formentlig fordi den ene havde en hvid kasket på, oplyser politiet. En af de fire sprang ud af bilen og slog løs på forruden af den anden bil med en hammer. Derefter sprang han tilbage i bilen, som kørte fra stedet. Politiet fandt senere overfaldsmændenes bil i nærheden, og vidner kunne fortælle, at de fire mænd havde skiftet bil.

Det bragte politiet på sporet af en 18-årig mand, som blev anholdt.

Stukket ned i sin bil

Overfaldet kommer dagen efter flere voldelige sammenstød mellem rockere og indvandrere i Odense. Et af sammenstødene endte med, at en ung mand med indvandrerbaggrund blev stukket flere gange, mens han sad i sin bil.

Politiet anholdt i alt ni personer efter de mange opgør, og tidligere i dag blev en 22-årig mand fra AK81 fængslet i fire uger, mens de øvrige blev løsladt.

I kølvandet på de voldelige sammenstød i går er der indkaldt ekstra betjente til at patruljere i gaderne i Odense, hvor uroen ifølge politiet stadig ulmer.

Knivofferet er blevet behandlet på Odense Universitetshospital og er meldt uden for livsfare.