Krimi

Bandemedlemmer stresses stadig

Skat og politiet fortsatte her til aften jagten på kriminelle bande-medlemmer og rockere med den såkaldte Al Capone-metode.

I aften har Skat og politiet blandt andet beslaglagt fem biler.

I alt er 10 biler blevet beslaglagt siden aktionen startede i mandags.

3000 biler er blevet tjekket i perioden, 16 personer er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven og 13 eftersøgte er blevet anholdt.

Kritik af aktion

Københavns Politi og Skat skød langt over målet, da mellem 60 og 100 betjente i aftes gennemførte en stor razzia i Farum Midtpunkt.

Chefpolitiinspektør Flemming Drejer fra Nordsjællands Politi kritiserer i skarpe vendinger den måde, aktionen blev gennemført på og mener, at Københavns Politi ikke har koordineret godt nok med kollegerne i Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Den meget massive politimæssige tilstedeværelse kan godt give indtryk af, at bandekonflikten er kommet til Farum. Hvis det havde været Nordsjællands Politi, der havde lavet aktionen, havde vi ikke faret frem så massivt, som det var tilfældet, lyder hans kritik. Nordsjællands Politi var på forhånd orienteret om aktionen, men var ikke blevet informeret om dens størrelse.