Krimi

Bander jages med Al Capone-metoder

Skatteministeriet og Justits-mini-ste-riet går i dag sammen i en stor fælles aktion i bandekrigen. 950 personer med tilknytning til indvandrer- og rocker-bander skal have deres privatøkonomi gennemgået af politi og skatte-myn-dig-heder for at finde skattesyndere.

"Vi har kunnet se, at nogen har lej-lig-heder og biler, som de ikke burde have råd til, og en livsstil de ikke kan finansiere gennem deres officielle indtægter. Så der må ligge noget ved siden af, og dét kan vi gå efter med Al Capone-modellen, siger skatte-mini-ster Kristian Jensen til TV2 News.

"Man kunne jo ikke få gangsterkongen fra Chicago for mord og drab, men man kunne få ham for skatteunddragelse."

Det skal ifølge Kristian Jensen være dét gennembrud i betræbelserne på at standse bandekrigen, som politiet hidtil ikke har haft held til.